Hej Örebro!

2019-01-02 18:42:04
2019-01-07 14:43:56

Gott nytt 2019! BLF hoppas på ett fint år för alla i barnsjukvården. Nu har arbetet med barnveckan dragit igång på allvar och gänget i Örebro hälsar varmt välkomna 1-4 april. Andreas Ohlin, verksamhetschef i Örebro fick svara på ett par frågor:

Hur går med planeringen av Barnveckan 2019?

Bra! Programmet ligger ute, vi har ett kul och välplanerat socialt program, vi känner oss förberedda.

Temat är det allvarligt sjuka barnet – hur kommer deltagarna att märka det?

1. Tre invigningstalare kommer att belysa det svårt sjuka barnet ur ett svenskt, internationellt och individuellt perspektiv.
  2. Alla delföreningar är ombedda att prata om ”sina” svårt sjuka barn, vilket syns i programmet på flera ställen tex barnobesitas, gastro, endokrin, kardio, barninfektioner mfl tar upp riktigt svåra tillstånd.
  3. På torsdagen anordnar vi en gemensam dag med SFAI (Svensk förening för anestesi och intensivvård) om barnintensivvård, första gången vi gör ett samarrangemang med narkosläkarna på barnveckan.

Något annat viktigt ni vill framföra?

Att alla skall anmäla sig i tid. Välkomna!

Länk till anmälan

Organisationskommittén i Örebro. Bakre raden: Ola Nilsson, Andreas Ohlin. Mittenraden: Monica Hagvall, Majken Edvardsson, Maria Gradin. Främre raden Anna Onelöv, Martina Carlsen.