Angående eventuell allmän vaccination mot covid-19 av barn från 12 års ålder

Till BLFs delföreningar och medlemmar,

BLFs styrelse och vaccinationsgrupp har under de senaste veckorna haft upprepade kontakter med Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen angående eventuell allmän vaccination mot covid-19 av barn från 12 års ålder. Efter ett brett förankringsarbete inom BLFs delföreningar så skapades ett dokument om BLFs uppfattning i frågan, som skickades till Folkhälsomyndigheten den 1 september i samband med en gemensam diskussion med myndigheten. Skrivelsen finns här nedan:

BLF – Skrivelse angående vaccination mot covid-19 för barn och ungdomar från 12 års ålder – 20210901 – slutversion
/      BLF styrelsen genom Lena-Hellström Westas, Ordförande


Publicerad
2021-09-03 av Per Brolin

forum Kommentarer

Kommentera