BLF saknar vår webmaster Marianne Bergström

2021-10-02 16:26:29
2021-10-02 16:27:00
Per Brolin

Det är med sorg vi tyvärr måste meddela att Svenska Barnläkarföreningens webmaster Marianne Bergström har avlidit. Marianne gjorde under många år ett enastående arbete med hemsidorna för BLF och alla delföreningar. Hon ansvarade för medlemsregister, medlemskommunikation och bistod i administration kring vårdprogram. Vi är många som har Marianne att tacka för blixtsnabba, vänliga och pålitliga svar, hon var en verklig klippa. Marianne är mycket saknad av oss och våra tankar går till hennes familj.

Sedan en tid pågår ett arbete för att utveckla hemsida och medlemskommunikation, men flera delar kvarstår att lösa. I den närmaste framtiden kan det bli svårt att lösa de uppgifter Marianne så fint ansvarade för. Vi ber om ert tålamod om ni upplever problem och återkommer inom kort med besked kring hur olika delar hanteras.