Support för BLFs hemsida

2021-10-28 11:26:39
Per Brolin

Som vi tidigare meddelat så har BLFs mångåriga webmaster och registerhållare Marianne Bergström tyvärr hastigt avlidit. Detta medför en stor sorg för oss inom BLF, och även praktiska konsekvenser.

Vi har nu fört diskussioner med webbföretaget All About Meetings, som tillsvidare tar över ansvaret för support avseende BLFs hemsida. Delföreningar och andra berörda kan vända sig till All About Meetings via adressen support@barnlakarforeningen.se

Detaljer kring hantering av medlemsregister m.m. är ännu inte klara, och vi ber att få återkomma med mer information.

Vid problem går det även bra att kontakta undertecknad via sekr@barnlakarforeningen.se, men i första hand hänvisas till support@barnlakarforeningen.se enligt ovan.

/  BLFs styrelse genom Per Brolin, Facklig sekreterare